Werk met mij

Ceremoniemeester

Beleef een zorgeloze trouwdag, tot in de puntjes geregeld door jullie ceremoniemeester.

Ceremoniemeester inhuren | Bruiloft | Trouwen | Taken ceremoniemeester

Laat mij als ceremoniemeester alles regelen, zodat jouw beste vriendin ook kan genieten!

De cateraar kan niet leveren, de dj is verdwaald en je krijgt aan de lopende band belletjes van familie en vrienden over volle parkeerplekken en afgezette routes. Niet echt het begin van de stressvrije dag waar je op hoopte, toch?

Ceremoniemeester inhuren | Bruiloft | Trouwen | Kinderen op je bruilfoft

Je ontdekt dat:

Hoe fantastisch zou het zijn als je iemand hebt die overzicht houdt, die knopen doorhakt en die nauw contact met jullie heeft?

Zie je het al voor je: een stressvrije bruiloft, waar jij en je partner volledig kunnen genieten van ieder moment. Geen zorgen over de cateraar of dat de timing van de muziek wel goed gaat. Dat is précies wat een ceremoniemeester toevoegt aan jullie grote dag. Terwijl jullie helemaal opgaan in alle onbezonnen feestvreugde, neemt de ceremoniemeester de regie achter de schermen op zich.

Geen gedoe met het coördineren van leveranciers, geen stress over de timing van de ceremonie – de ceremoniemeester heeft alles nauwkeurig gepland, van de opstelling tot de laatste controle. En als er onverwachte situaties ontstaan, staat de ceremoniemeester klaar om ze direct op te lossen! En na de bruiloft? Geen zorgen over het afbouwen van de dansvloer of het regelen van het terugbrengen van de statafels en decoratie. Nee, dat regelt de ceremoniemeester ook allemaal zodat jullie als kersvers getrouwd stel lekker kunnen nagenieten.

Met een ceremoniemeester wordt jullie bruiloft niet alleen een dag om nooit te vergeten, maar wordt ook de voorbereiding een stressvrije periode. En die beste vriendin? Die gaat je alleen maar dankbaar zijn dat zij ook mocht genieten op jullie bruiloft!

Jullie visie, jullie droombruiloft. Ik neem de organisatie op me, zodat jullie kunnen stralen!

Ceremoniemeester | Winter Bruiloft | Hoeve Sparrendam | Trouwjurk
Ceremoniemeester | Winter Bruiloft | Hoeve Sparrendam | Trouwen in het bos

Wat mag je van mij verwachten?

Voorbereiding

Trouwdag

Nazorg

Zoals je ziet komt er veel kijken bij het organiseren van je meest magische dag. En hoe fijn is het als je hier niet naar hoeft om te kijken en gewoon mag genieten van dit moment. Ultiem toch?

Al denk je dat je alles wel zelf kunt doen, ga toch in zee met Isabelle! Haar enthousiasme is aanstekelijk, door haar ervaring heeft ze heel veel slimmigheidjes en fijne tips om zowel de voorbereiding als de dag zelf zo fijn mogelijk te maken.

Pauline & Michael

16-09-2023 - Fier Bussum

Wat hadden we zonder jou moeten doen. Je hebt ons echt alles uit handen genomen. Had ik een vraag, in no time had ik een antwoord. Mede dankzij jouw aanbeveling hebben wij een heel bijzonder huwelijkscadeau gekregen. De dag liep op rolletjes.

Anne-Lize & Ronald

29-08-2023 - Fier Bussum

Via Fier Bussum hebben wij kennis mogen maken met Isabelle als weddingplanner en wat een feest is dat! Isabelle is enthousiast, vrolijk, denkt in mogelijkheden en is gemakkelijk en snel te bereiken.

Merle & Michael

09-06-2023 - Fier Bussum

Investering Ceremoniemeester

De kosten voor de diensten van Belle Weddings als ceremoniemeester bedragen €3300,- exclusief btw. Hierbij krijg je mijn 7+ jaar aan ervaring en expertise, spot on planning en coördinatie van echt ieder aspect om jullie trouwdag vlekkeloos te laten verlopen. Elke bruiloft is uniek en daarom maak ik na ons kennismakingsgesprek graag een offerte op maat voor jullie.

Over Isabelle

Sinds ik een klein meisje was, had ik al een passie voor bruiloften. Het vieren van de liefde, de bruidsjurken en dat kippenvel moment wanneer de bruid het gangpad afloopt, raakten iets in mij zo sterk dat ik er niet alleen iets mee wilde doen, nee.. dit was mijn droom!

Heb ik dit altijd al gedaan?
Nee zeker niet. Ik heb jarenlang in de event business gewerkt, totdat ik besefte dat ik vooral voor anderen werkte, maar wat wilde ik zelf eigenlijk? Na een turbulente periode heb ik het roer omgegooid, heb ik alle fijne kneepjes van het vak geleerd en ben ik Belle Weddings gestart. Geboren vanuit een passie, gebundeld met een berg aan expertise en ervaring. Want er is toch niets mooier dan de mooiste dag van mensen hun leven te mogen organiseren!

Veelgestelde vragen

Waarom een ceremoniemeester?

Er komt enorm veel kijken bij het organiseren en coördineren van jouw bruiloft. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar dan kun je niet volop genieten van je grote dag. Je kunt dit aan een vriend of vriendin overlaten, maar dan kan diegene niet genieten van jouw grote dag. Of je kan mij inschakelen. Zo weet je dat alles geregeld wordt en je lekker kan genieten mét iedereen die je dierbaar is.

Wanneer moeten je een ceremoniemeester inschakelen?

Het is het beste om mij zo vroeg mogelijk bij de voorbereidingen te betrekken, liefst zodra de belangrijkste details van de bruiloft vastliggen. Vroegtijdige betrokkenheid stelt mij in staat om het proces goed te coördineren en eventuele problemen vooraf aan te pakken en jullie grote dag perfect te laten verlopen.

Hoe verloopt de communicatie met mij tijdens het proces?

Ik vind open communicatie superbelangrijk! Bij ons eerste gesprek bespreken we samen de beste manier van communiceren en hoe vaak jullie updates willen ontvangen. Ik sta altijd open voor vragen en suggesties, waardoor onze samenwerking echt de voorpret is!

Kan Belle Weddings helpen bij het vinden van trouwleveranciers?

Zeker! Ik heb ruim 7 jaar aan ervaring in de branche en kan jullie aanbevelingen geven voor betrouwbare trouwleveranciers die passen bij jullie stijl en budget. Ik kan ook helpen bij het regelen van afspraken en onderhandelingen.

Hoe gaat Belle Weddings om met onverwachte situaties op jullie trouwdag?

Ik ben met 7 jaar aan ervaring en 300+ bruiloften een pro in het voorzien en oplossen van onverwachte problemen. Ik heb een goed doordacht noodplan en werk met een professioneel team om eventuele issues op te lossen zonder dat jullie daar last van hebben. Mijn doel is altijd om jullie dag stressvrij te laten verlopen.

Doet Belle Weddings alleen traditionele bruiloften?

Ik heb ervaring met allerlei soorten bruiloften, van traditioneel tot modern. Ik pas mijn diensten aan op jullie wensen en zorg dat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van Belle Weddings als ceremoniemeester?

De investering voor Belle Weddings als ceremoniemeester op jouw grote dag bedragen €2800, exclusief btw. Belle Wedding zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van de ceremonie tot het feest, waardoor jij en je partner volledig kunnen genieten van het moment.