Masterclass: 3 cruciale tips die je moet weten bij het plannen van je eigen bruiloft

Inclusief opname (72 uur beschikbaar)
In 90 minuten neem ik je mee naar de organisatie van je eigen bruiloft en geef ik je praktische tips die je direct kunt toepassen zodat je gelijk van start kunt gaan met het plannen van jouw unieke bruiloft.

Hierdoor ga jij relaxed en met zelfvertrouwen jullie mooie dag tegemoet en voel je je enthousiast om de juiste stappen te gaan ondernemen in de richting van jullie droom bruiloft.

"Het is mijn missie om bruidsparen te leren om hun eigen wedding te plannen als een pro."

Ik merk dat steeds meer bruidsparen zelf hun bruiloft willen organiseren, maar overweldigt raken door alle informatie en tips die ze online vinden.

Naast je sociale leven, huishouden, sport en gezin is het ook nog eens een hele opgave om überhaupt de tijd te vinden om deze grote dag te organiseren.

Er blijkt toch wel veel meer bij te komen kijken dan een verjaardagsfeestje organiseren.

Je hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen, wat er allemaal bij komt kijken en je hoopt maar dat je niets vergeet.

Je wilt graag dat iedereen om je heen gaat genieten en dat jullie met z’n allen terugkijken op een onvergetelijke dag!

Maar hoe dan? Waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat de planning een leuk proces is om samen te doen in plaats van een gestreste tijd?

Dat ga je in deze masterclass leren:

Door dit allemaal te leren, weet je aan het einde hoe jij zelf jouw unieke bruiloft kunt gaan organiseren zodat je relaxed, vol zelfvertrouwen en met heel veel enthousiasme kunt gaan trouwen.

Trouwen in Italië
Belle Weddings | Isabelle | Over mij | Contact

Over Isabelle

Sinds ik een klein meisje was, had ik al een passie voor bruiloften. Maar nooit had ik gedacht dat ik vandaag een succesvol weddingplanner bedrijf zou runnen en zelfs een Award heb gewonnen! Een droom die uit is gekomen. Is het allemaal zo rooskleurig verlopen?

Echt niet…

Na twee keer overspannen geweest te zijn, ging ik pas echt goed naar mijzelf kijken. Wie is Isabelle en waar word ik nou écht gelukkig van? Terug naar dat kleine meisje in die trouwjurk.

Maar is weddingplannen niet alleen maar hot in Amerika dacht ik? En kan je er wel je brood mee verdienen? Allemaal gedachten die door mijn hoofd spookte.

Maar dat ene gevoel, de passie voor de liefde vieren was zo sterk. Ik moest en zou hier iets mee gaan doen. Nadat ik stage had gelopen op Saint Lucia (Caribisch gebied) in het Weddings Department tijdens mijn studententijd op de Hogere Hotelschool en nadat ik als Wedding Specialist had gewerkt bij Hotel Arena in Amsterdam wist ik het zeker!

2019, de start van Belle Weddings. Niet het beste jaar natuurlijk, maar daardoor had ik wel de tijd om mijzelf te leren kennen, weddinerplanner certificaten te halen, een bedrijf op te starten en volledig mijn eigen weg te kiezen.

Nooit had ik gedacht dat ik nu 300+ bruiloften in binnen- en buitenland heb mogen organiseren, de tofste bruidsparen heb mogen ontmoeten en samen heb mogen werken met de prachtigste trouwlocaties.

En er is meer.

Ik kan maar een beperkt aantal bruidsparen per jaar helpen met het organiseren van hun bruiloft. Ook merkte ik dat er zoveel bruidsparen zijn die zelf hun bruiloft willen plannen, maar geen flauw idee hebben waar ze moeten beginnen en wat er allemaal bij komt kijken!

Dus waarom niet deze twee combineren?!

Mijn missie: al mijn kennis en ervaring bundelen in video’s en toegankelijk maken voor bruidsparen, zodat ze zelf, waar en wanneer zij dat willen, hun eigen wedding kunnen plannen als een pro.