Isabelle van den IJssel

"In 2018 realiseerde ik me dat ik niet deed wat mij gelukkig maakte."

En een jaar later besloot ik het roer om te gooien en mijn droom waar te maken.

Isabelle van den IJssel | Weddingplanner | Ceremoniemeester

Een goede baan, een lekker huis, de liefste vriend, en een super bruisend leven. Maar eerlijk gezegd voelde het niet zo fantastisch als ik had gehoopt… In plaats van het verwachte gevoel van trots en voldoening, voelde ik vooral stress, spanning en een grote druk om te presteren. Het échte ‘genieten’ bleef uit, ondanks al mijn pogingen. Gedachten als “Is dit het nu?” Vind ik mijn voldoening hier wel in?’ ’en “Vind ik het wel echt leuk wat ik doe?” werden dagelijkse kost. Ik was op zoek, alleen wist ik nog niet waarnaar. Wat ik wel wist, was dat er geen weg terug was.

Op papier had ik het perfecte leven, waarom voelde dat dan niet zo?

In 2017 studeerde ik af aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Met de hospitality stromend door mijn aderen, stortte ik me direct in een uitdagende baan als Event manager bij RAI Amsterdam. Binnen 2 jaar was ik Meeting & Events Coördinator en Wedding Specialist bij Hotel Arena en draaide ik grote events en bruiloften als locatiemanager. Hier droomde ik altijd van, toch? Super uitdagend…maar was dit het wel?

Voor ik het zelf doorhad was de rek eruit. Ik was compleet overspannen. Ik nam ontslag bij mijn baan, tijd voor zelfreflectie: Wat wil ik écht? Waar word ik gelukkig van? Wat geeft me energie? Ik wist dat er geen weg terug was, alleen vooruit.

"Overspannen zijn was precies wat ik nodig had."

Dat klinkt misschien gek, maar juist uit de donkerste periode haal je de meeste kracht. Na een korte periode van stil staan en juist terug naar de kern gaan besefte ik: bruiloften zijn mijn passie sinds dat ik een klein meisje ben. De liefde vieren, prachtige bruidsjurken, de grootsheid van de dag, de locaties, de emoties tijdens de bruid die het gangpad afloopt – het raakte iets in mij zo diep… toen wist ik het gelijk: Ik word weddingplanner.

Een maand later schreef ik me in voor de opleiding tot weddingplanner, waarin ik mijn skills en mijn passie voor bruiloften kon bundelen. Ik bloeide helemaal op en voelde aan álles dat dit hetgeen was wat ik had gemist: iets waar ik mijn passie en drive in had gevonden.

"Ik ben een echt mensen- mens, verbinden zit in mijn aard. En welke verbintenis is mooier dan de liefde die je mag vieren!"

Binnen datzelfde jaar maakte ik mijn droom compleet: de start van Belle Weddings. Ondernemen en mijn eigen koers varen hoorde ook bij deze droom. Vanaf het eerste moment wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Mijn vuurtje was gaan branden en ik ben iets gaan doen waar mijn sparkle van aangaat. Ik mag werken op de meest bijzondere locaties, fantastische mensen ontmoeten en het mooiste: droombruiloften organiseren!

"Ik ben een echte doorzetter én ik geloof in groot dromen. Die combinatie heeft mij gebracht tot waar ik nu ben en daar ben ik trots op!"

Isabelle van den IJssel

Isabelle van den IJssel | Weddingplanner | Ceremoniemeester
Isabelle van den IJssel | Weddingplanner | Ceremoniemeester

Facts about me

Weetjes over mij