DO IT YOURSELF

Bruiloft Draaiboek

Ben jij er klaar voor om je bruiloft naar een next level te tillen met mijn Bruiloft Draaiboek?

Herken jij je in één of meerderen punten hieronder?

Neem het heft in eigen hand zodat jij tot in de puntjes bent voorbereid, je een onvergetelijke bruiloft gaat beleven én waar je tijd, geld en heel veel stress mee gaat besparen.

“Je bent voorbereid als een ware weddingplanner”

Bruiloft | Kasteel de Hooge Vuursche | Loveshoot
Bruiloft | Kasteel de Hooge Vuursche | Ceremonie opstelling

Dit kun je verwachten

Mijn Bruiloft Draaiboek

Met het bruiloft draaiboek wordt de planning van jouw bruiloft leuk! Je weet precies wat je moet doen, wanneer je dat moet doen en hoe je dat het beste kunt uitvoeren. Stap voor stap neem ik je mee in deze fantastische reis naar jullie droomhuwelijk. Je ontvangt de volgende documenten:

Het draaiboek template bestaat uit 19 tabbladen waarin o.a. de volgende onderwerpen aan bod komen:

Hoe fijn zou het zijn als je binnen no-time een draaiboek voor je bruiloft hebt, volledig weet wat erin moet staan, plezier hebt aan het plannen én zonder stress de mooiste dag van je leven kunt beleven?

Stel je voor dat je binnen een mum van tijd beschikt over een compleet draaiboek voor je bruiloft. Geen ellenlange uren meer spenderen aan het worstelen met de details, maar in no-time een gedetailleerd plan hebben dat alle aspecten van jouw speciale dag omvat.

Niet alleen dat, je zou ook exact weten wat er in jouw draaiboek moet staan. Elk moment, elke overgang, en alle belangrijke details zouden duidelijk en gestructureerd zijn, zodat niet alleen jij, maar ook al jouw trouwleveranciers precies weten wat ze kunnen verwachten en waar ze aan toe zijn.

Kun je je voorstellen hoe geweldig het zou zijn als je het plezier zou ontdekken in het plannen van je bruiloft? In plaats van overweldigd te worden door de immense taak, zou je genieten van het samenstellen van elk stukje van deze onvergetelijke dag.

En het allerbeste? Je zou deze bijzondere dag kunnen beleven zonder stress en gedoe. Geen slapeloze nachten, geen paniek over vergeten details, gewoon volop genieten van de mooiste dag van je leven. Dat is de belofte van een moeiteloze en goed georganiseerde bruiloft, waarbij het draaiboek jouw gids is naar een droomdag.

Geef je bruiloft een professionele touch met mijn Bruiloft Draaiboek en ontvang tevens de beste wedding tips in het E-book. In een handomdraai is jouw droombruiloft gepland!

Het bruiloft draaiboek is inclusief:

Bruiloft | Kasteel de Hooge Vuursche | Ceremonie opstelling

Na dit tracject

Met 300+ bruiloften op de teller en 7 jaar aan ervaring heb ik dit draaiboek compleet gefinetuned en help ik jullie stap voor stap naar jullie mooiste dag, zonder dat er iets vergeten wordt!

Superfijn draaiboek alle informatie die je moet hebben om een trouwdag te organiseren. Leuke communicatie, fijne opvolging van Isabelle. Veel dank 🙂

Safiya Driessen

Isabelle haar uitgebreide Excel bestand zorgde ervoor dat we niets vergaten en dat ook alle andere organisaties precies wisten waar ze aan toe waren. Het is heel fijn samenwerken met Isabelle en we hebben mede dankzij haar onze droombruiloft gehad!

Esther & Marco

Het format is top, voorbeelden van tafelschikking tot invulling budget. Je hebt alles in een boekje staan en daardoor overzichtelijk. Je bent voorbereid als een ware wedding planner.

Maureen Leenstra

Investering Bruiloft Draaiboek

Het Bruiloft Draaiboek kost nu tijdelijk €87,- inclusief btw (i.p.v. €199), inclusief een kant en klaar draaiboek template en een E-book vol bruiloft tips. Met 300+ bruiloften op de teller en 7 jaar aan ervaring en expertise bevat dit draaiboek alles wat je nodig hebt om je droombruiloft te realiseren!

Het bruiloft draaiboek is met name interessant voor:

Wat komt er kijken bij het organiseren van je bruiloft?

Over Isabelle

Sinds ik een klein meisje was, had ik al een passie voor bruiloften. Het vieren van de liefde, de bruidsjurken en dat kippenvel moment wanneer de bruid het gangpad afloopt, raakten iets in mij zo sterk dat ik er niet alleen iets mee wilde doen, nee.. dit was mijn droom!

Heb ik dit altijd al gedaan?
Nee zeker niet. Ik heb jarenlang in de event business gewerkt, totdat ik besefte dat ik vooral voor anderen werkte, maar wat wilde ik zelf eigenlijk? Na een turbulente periode heb ik het roer omgegooid, heb ik alle fijne kneepjes van het vak geleerd en ben ik Belle Weddings gestart. Geboren vanuit een passie, gebundeld met een berg aan expertise en ervaring. Want er is toch niets mooier dan de mooiste dag van mensen hun leven te mogen organiseren!

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik als ik het Bruiloft Draaiboek aanschaf?

Zodra je het Bruiloft Draaiboek hebt aangeschaft ontvang je een mail met daarin een downloadlink. Wanneer je hierop klikt, ontvang je twee documenten. Het eerste document is een kant en klaar draaiboek template in Excel, dat je eenvoudig naar je eigen wensen kunt gaan invullen. Het tweede bestand is een E-book (pdf-formaat) waarin precies vermeld staat hoe je het template het beste kunt invullen, waar je allemaal aan moet denken en heel veel leuke bruiloft tips.

Voor wie is het Bruiloft Draaiboek bedoeld?
  • Bruidsparen die net verloofd zijn en hun eigen bruiloft willen organiseren.
  • Bruidsparen die een weddingplanner te duur vinden, maar wel alle tips en kennis willen gebruiken om het zelf te doen.
  • Voor bruidsparen die zelf een druk leven hebben en niet per sé hun vrienden willen opzadelen om de volledige organisatie op zich te nemen
  • Voor bruidsparen die zelf van organiseren en plannen (van feestjes) houden, maar deep-down ook wel weten dat een bruiloft organiseren een andere koek is.
  • Voor chaoten die wel wat structuur en houvast kunnen gebruiken ;).
  • Voor bruidsparen die denken dat ze na de trouwlocatie en catering wel klaar zijn met plannen.
Hoe deel ik dit draaiboek het beste met mijn ceremoniemeester en/of trouwleveranciers?

Je kunt het Bruiloft Draaiboek Template het beste via Google Docs openen. Dit is een tekstverwerkingsprogramma speciaal ontworpen om spreadsheets en documenten online op te slaan, te maken, te bewerken en er samen met anderen aan te werken. Ga naar www.docs.google.com - spreadsheets - plusje - bestand - openen - uploaden - een bestand op je apparaat selecteren - selecteer Bruiloft Draaiboek - open - delen.

Mijn bruiloft heeft geen standaard indeling, kan ik dit draaiboek alsnog gebruiken?

Jazeker kan dat! Het draaiboek template is bedoeld voor iedere bruiloft. Groot, klein, binnen- en buitenland. Juist omdat het twee aparte documenten zijn (template en E-book) kun je het draaiboek precies naar jouw bruiloft wensen invullen!

De downloadlink werkt niet, wat moet ik doen?

Als de downloadlink niet werkt probeer het dan nogmaals in een andere browser (ik adviseer je om Google Chrome te gebruiken). Als de link nog steeds niet werkt, stuur dan een mail naar info@belleweddings.nl (vergeet hierbij niet jouw ordernummer te vermelden).

Ik ga trouwen in het buitenland, kan ik dit draaiboek ook gebruiken?

Jazeker kan dat! De invulling ervan zal alleen wat uitgebreider worden. Zodra je het draaiboek template opent, zie je dat je heel eenvoudig extra data toe kunt voegen bij de tijdsplanning.

Wat kost het Bruiloft Draaiboek?

Het Bruiloft Draaiboek kost nu tijdelijk €87,- inclusief btw (i.p.v. €199,-), inclusief een kant en klaar draaiboek template (Excel) en een E-book vol bruiloft tips (pdf).