Referenties

Lees hieronder de ervaringen van mijn bruidsparen

Belle Weddings | Isabelle | Referentie bruiloft

Iedereen heeft een Isabelle in het leven nodig! Isabelle was onze weddingplanner voor ons huwelijk in de Westerliefde in Amsterdam en zij heeft ervoor gezorgd dat onze dag meer dan perfect was. Isabelle is een geweldig persoon, altijd kalm en altijd vrolijk. Ze is enorm professioneel, komt haar afspraken na, is zeer goed bereikbaar en heeft veel ervaring in de huwelijkssector waardoor ze je tijdens de organisatie van je huwelijk niet alleen ontlast, maar ook met haar ideeën over o.a. planning, decoratie, dagverloop enorm veel toevoegt. Wij vonden de terugkerende afspraken met Isabelle altijd erg gezellig en erg efficiënt. Tijdens de huwelijksdag zelf voelde ze als een vriendin die bij elke stap betrokken is geweest. Kortom, wij zijn haar erg dankbaar en kunnen Isabelle van harte aanbevelen voor iedereen die een zorgeloze huwelijksdag wenst!

Nikki & David

Belle Weddings | Isabelle | Referentie bruiloft

Isabelle is goud waard. Zij heeft ons met zoveel enthousiasme en deskundigheid geholpen bij de voorbereidingen voor ons bruiloftsweekend in Italië, dat we geen enkele stress hebben gehad tijdens de periode vooraf. En het weekend zelf was nog mooier dan we ooit hadden kunnen dromen, mede dankzij Isabelle haar aanwezigheid en hulp. Ze is nauwkeurig, professioneel, reageert snel en is heel prettig in de communicatie zowel met ons als met onze gasten en met de locatie en andere leveranciers. We konden echt op haar aan en ze was er voor ons, om onze bruiloft perfect te maken. Kortom, zoek niet verder als je op zoek bent naar de beste én de meest lieve en gezellige weddingplanner!

Hester & Remco

Belle Weddings | Isabelle | Referentie bruiloft

WAUW! Dat is in één woord hoe wij de samenwerking met Belle Weddings hebben ervaren. Isabelle is ontzettend goed in haar werk en je voelt haar warmte en rust in de samenwerking.. de rust die miste vaak genoeg bij ons als bruidspaar.. Zij keerde de rust terug en zet alle puntjes op de i. Op onze dag zelf hadden we zoveel vertrouwen in haar dat we ons nergens mee bemoeid hebben. Isabelle en haar team zijn ons steeds stappen voor. Een bruiloft is duur.. maar de investering die we gedaan hebben met Belle Weddings was het dubbel en dwars waard. Wij weten niet hoe wij het anders zonder haar hadden gedaan.

Kereshma & Casper

Al denk je dat je alles wel zelf kunt doen, ga toch in zee met Isabelle! Haar enthousiasme is aanstekelijk, door haar ervaring heeft ze heel veel slimmigheidjes en fijne tips om zowel de voorbereiding als de dag zelf zo fijn mogelijk te maken. Het is dat het niet de bedoeling is om binnenkort nog een keer te trouwen, maar anders zou ik volgende week zo weer bij haar aankloppen!

Pauline & Michael

Wat hadden we zonder jouw moeten doen. Je hebt ons echt alles uit handen genomen. Had ik een vraag, in no time had ik een antwoord. Mede dankzij jouw aanbeveling hebben wij een heel bijzonder huwelijkscadeau gekregen. De dag liep op rolletjes. Mede door jouw inzet, betoverende glimlach en harde werk is het een onvergetelijke dag geworden. Je bent een vakvrouw!

Anne-Lize & Ronald

Via Fier Bussum hebben wij kennis mogen maken met Isabelle als weddingplanner en wat een feest is dat! Isabelle is enthousiast, vrolijk, denkt in mogelijkheden en is gemakkelijk en snel te bereiken. Ze heeft tot in detail meegedacht over onze trouwdag en alles tot in de puntjes geregeld voor ons! Dankzij Isabelle is onze trouwdag precies zo (of nog beter) verlopen dan we hadden durven dromen. Als er iets is wat wij elk bruidspaar in Nederland zouden willen toewensen, is het hun ‘eigen’ Isabelle!

Merle & Michael

Toen wij ons ruim een jaar geleden verloofden, wisten we meteen dat we een weddingplanner wilden die ons vanaf begin af aan tot op onze huwelijksdag zelf zou ondersteunen. Gelukkig kwamen we bij Isabelle uit en samen met haar hebben we er de voor ons perfecte trouwdag van kunnen maken in de Landgoederij in Bunnik. Haar relaxte, positieve en doortastende houding, haar netwerk en haar overzichtelijke to do-lijsten zijn maar een greep uit de pluspunten van Isabelle. Op onze trouwdag op 12 november 2022 was ze de ideale ceremoniemeester, waardoor onze familie en vrienden net zo konden genieten van de dag als wij. Ze was een cadeautje voor ons allemaal!

Loes & Sander

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een goede weddingplanner? Wij kunnen Isabelle van harte aanbevelen!! Isabelle is vrolijk, ondernemend, gestructureerd en weet heel goed waar ze het over heeft op het gebied van huwelijken. Door haar fijne begeleiding in de aanloop naar, en op onze huwelijksdag zelf, hebben wij een fantastische dag beleefd!

Nienke & Martijn

Isabelle is echt een topper! Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met onze bruiloft. Door haar ruime ervaring is ze goed in staat om de voorbereiding zeer gestructureerd maar ook op een relaxte manier te begeleiden. Op de dag zelf was ze onze ceremoniemeester en we hadden ons geen betere kunnen wensen. Wij raden haar van harte aan. Dankjewel Isabelle voor deze onvergetelijke dag!

Nienke & Laurens

Het was fantastisch om met Isabelle samen te werken in aanloop naar onze bruiloft. Ze heeft ons goed geholpen bij onze planning en vooral ook bij het zoeken naar de juiste leveranciers, waarbij wij soms door de bomen het bos niet meer zagen. Isabelle is professioneel en aanstekelijk enthousiast, ze gaf ons nooit het gevoel dat we te veel vroegen. Mede dankzij haar vakkundige en vrolijke hulp hebben wij en onze gasten een onvergetelijke trouwdag gehad waarvan we nog heel lang gaan nagenieten. Zeker weten een aanrader! 🙂

Stephanie & Stan

Isabelle heeft ons fantastisch geholpen vooraf en tijdens onze bruiloft. Ze denkt goed en graag mee, heeft leuke tips en ideeën, haar planningskills en tools zijn fantastisch en ze loopt tijdens de bruiloft zelf de benen uit haar lijf om het je helemaal naar de zin te maken. We zijn superblij dat ze ons bij onze bruiloft heeft geholpen! Thanks Isabelle 🙂

Anchrit & Raymon

Wat hebben we een onvergetelijke trouwdag gehad! Dankzij Isabelle was onze dag nog een beetje mooier; we werden warm ontvangen op Sypesteyn en alles is tot in de puntjes verzorgd. Professioneel, enthousiast en betrokken zijn woorden die van toepassing zijn op Isabelle. Wat heel fijn was, is dat ze zelf ook veel ideeën aandroeg. Dus als je gaat trouwen, huur haar dan in! Liefs, Erwin en Titia

Titia & Erwin

Ik gun ieder bruidspaar een weddingplanner zoals Isabelle! Ze is heel professioneel, creatief, enthousiast, vrolijk en je ziet dat ze met passie haar werk doet. Wij konden met een gerust hart alles loslaten omdat het Isabelle alles goed had georganiseerd. Het was een magisch dag dankzij Isabelle!

Talitha & Jordan

Wil jij je ervaring met Belle Weddings delen?

Mijn aanbod

Weet je genoeg? Ben je er ook klaar voor om de mooiste dag van je leven te gaan beleven net als iedereen hierboven?

01

Ervaar een stressvrije en onvergetelijke droombruiloft die van A tot Z voor je geregeld wordt.

02

Beleef een zorgeloze trouwdag, tot in de puntjes geregeld door jullie ceremoniemeester.

03

Plan in 3 maanden je eigen bruiloft en bespaar geld, tijd en vooral veel stress.

04

Ontdek nu mijn Bruiloft Draaiboek zodat je in no time een professioneel draaiboek tot je beschikking hebt voor jouw onvergetelijke dag.