DO IT YOURSELF

Belle Weddings Academy

Plan in 3 maanden je eigen bruiloft en bespaar geld, tijd en vooral veel stress.

Strand Bruiloft | Trouwen op het strand | Bruiloft Plannen | Draaiboek

Laat mij jou leren hóe je in 3 maanden je eigen droombruiloft kunt organiseren.

Jullie gaan trouwen! Nu kunnen de voorbereidingen beginnen…maar waar moet je beginnen? Je hebt geen budget voor een weddingplanner en ook geen tijd om alles op je gemak uit te zoeken. Je hebt eigenlijk een professional binnen handbereik nodig die je al deze tips geeft. Hoe fijn zou het zijn als je alle stappen voorgekauwd krijgt en jij precies weet wat je wanneer moet doen om jouw onvergetelijke bruiloft zelf te organiseren?

Plan je eigen bruiloft | bruiloft plannen | Belle Weddings Academy

Is dit herkenbaar?

Hoe fijn zou het zijn als je een professionele weddingplanner hebt die je tips en handvatten geeft om je eigen droombruiloft te realiseren, en dit alles in een overzichtelijke online cursus?

Beeld je het even in: je bruiloft als een gestroomlijnde, zorgeloze belevenis, allemaal dankzij de inside tips van een doorgewinterde weddingplanner.

Geen paniek over het trouwbudget, want je leert hoe je slim en efficiënt kunt managen. Je ontdekt de wegen naar de beste trouwleveranciers, waarbij je niet alleen geld bespaart, maar ook topkwaliteit krijgt.

Geen stress over vergeten details op de grote dag. Met de begeleiding van de pro ben jij zelfverzekerd en relaxt. Bloemdecoraties, draaiboek, ceremonie – je hebt de skills om alles soepel te laten verlopen.

Jouw bruiloft wordt niet alleen een viering van liefde, maar ook een feest zonder zorgen. Van start tot finish, met minimale stress en maximale fun, omdat jij de tips en tricks van een pro kent.

Ik leer je hoe je in slechts 3 maanden je bruiloft van begin tot eind kunt organiseren, met aanzienlijke besparingen op geld, tijd én stress

Strand Bruiloft | Trouwen op het strand | Bruiloft Plannen | Draaiboek
Strand Bruiloft | Trouwen op het strand | Bruiloft Plannen | Draaiboek

Dit kun je verwachten

Online Cursus:
Plan je eigen bruiloft

Met 300+ bruiloften in binnen- en buitenland én 7 jaar aan expertise, begeleid ik jullie naar jullie droomdag. Met deze cursus help ik jullie met 1000+ tips stap voor stap naar jullie mooiste dag, zodat niks vergeten wordt en het jullie niet onnodig tijd én geld gaat kosten.

Toen wij ons ruim een jaar geleden verloofden, wisten we meteen dat we een weddingplanner wilden die ons vanaf begin af aan tot op onze huwelijksdag zelf zou ondersteunen. Gelukkig kwamen we bij Isabelle uit en samen met haar hebben we er de voor ons perfecte trouwdag van kunnen maken.

Loes & Sander

12-11-2022 - De Landgoederij

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een goede weddingplanner? Wij kunnen Isabelle van harte aanbevelen!! Isabelle is vrolijk, ondernemend, gestructureerd en weet heel goed waar ze het over heeft op het gebied van huwelijken.

Nienke & Martijn

10-09-2022 - Fier Bussum

Isabelle is echt een topper! Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met onze bruiloft. Door haar ruime ervaring is ze goed in staat om de voorbereiding zeer gestructureerd maar ook op een relaxte manier te begeleiden.

Nienke & Laurens

25-06-2022 - Fier Bussum

Investering Online Cursus
Plan je eigen bruiloft

De investering voor de complete cursus van 3 maanden is nu tijdelijk €907,- inclusief btw (i.p.v. €1299,-). Dit geeft je volledige toegang tot alle cursusmaterialen, video’s en de mogelijkheid om deel te nemen aan Q&A-sessies. Het is het ultieme pakket voor jouw ideale weddingplanning, beschikbaar op jouw eigen voorwaarden!

Over Isabelle

Sinds ik een klein meisje was, had ik al een passie voor bruiloften. Het vieren van de liefde, de bruidsjurken en dat kippenvel moment wanneer de bruid het gangpad afloopt, raakten iets in mij zo sterk dat ik er niet alleen iets mee wilde doen, nee.. dit was mijn droom!

Heb ik dit altijd al gedaan?
Nee zeker niet. Ik heb jarenlang in de event business gewerkt, totdat ik besefte dat ik vooral voor anderen werkte, maar wat wilde ik zelf eigenlijk? Na een turbulente periode heb ik het roer omgegooid, heb ik alle fijne kneepjes van het vak geleerd en ben ik Belle Weddings gestart. Geboren vanuit een passie, gebundeld met een berg aan expertise en ervaring. Want er is toch niets mooier dan de mooiste dag van mensen hun leven te mogen organiseren!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de cursus volgen?

Belle Weddings maakt het supermakkelijk! Zodra je je aanmeldt en de betaling hebt voldaan, krijg je direct toegang tot het online cursusplatform. Daar wachten alle lessen, video's en extra’s op je. Je bepaalt zelf het tempo, dus leren kan op jouw moment.

Wanneer begint de cursus?

Geen wachttijden hier! Zodra jij je aanmeldt, kun je direct starten. Geen specifieke startdatum nodig, de eerste module staat al klaar voor jou.

Hoeveel tijd kost de cursus?

We raden aan om wekelijks zo'n 3 uur aan de cursus te besteden. Of je nu 's avonds na het werk leert of in het weekend, de flexibiliteit is er. Belle Weddings heeft de cursus zo opgezet dat het in jouw drukke schema past.

Wat kost de cursus?

Voor de volledige 3-maanden durende cursus betaal je nu tijdelijk €907,- inclusief btw (i.p.v. €1299,-). Je hebt hierbij toegang tot alle materialen en video’s én Q&A’s. Een totaalpakket voor jouw perfecte weddingplanning, wanneer het jou uitkomt!

Wat als ik al over 5 maanden ga trouwen? Is de cursus dan nog steeds handig voor mij?

Jazeker! Je kunt de cursus in principe in 3 maanden voltooien. Dat betekent wel dat je een aantal extra uurtjes in de week vrij moet maken om eraan te werken. Hoe eerder je begint, hoe relaxter de voorbereiding is :).

Wat als ik pas over 1,5 jaar ga trouwen? Is de cursus dan nog steeds iets voor mij?

Jazeker! Hoe eerder je met plannen begint, hoe relaxter en minder stress je zult ervaren. Ook heb je dan nog de meeste keuze met betrekking tot trouwleveranciers uitkiezen. Supergoed dus! De online leeromgeving is ontzettend groot en er zit héél veel kennis is. Begin dus lekker op tijd!

Wat als ik al een trouwlocatie heb gekozen? Is de cursus dan ook iets voor mij?

De cursus is nog steeds super waardevol als je al een trouwlocatie hebt gekozen. Wanneer je 80% iets aan de cursus hebt, dan is die al meer dan het geld waard! En ik adviseer ook altijd om tóch de modules over de trouwlocatie door te nemen, omdat ik daar ook veel waarde deel. Waar moet je extra op letten bijvoorbeeld? Welke vragen moét je echt stellen? Je kunt dus gewoon de cursus aanschaffen.

Wat als ik al een fotograaf heb? Is de cursus dan ook iets voor mij?

Jazeker! De cursus is nog steeds super waardevol als je al een fotograaf/stylist of andere trouwleverancier hebt gekozen. Wanneer je 80% iets aan de cursus hebt, dan is die al meer dan het geld waard! En ik adviseer ook altijd om tóch de modules over de trouwleveranciers door te nemen, omdat ik daar ook veel waarde deel. Voor hoeveel uur moet je een fotograaf inhuren? Wat is een shotlist? En waar moet je extra op letten? Je kunt dus gewoon de cursus aanschaffen.

Is de Academy ook geschikt als je een bruiloftin het buitenland wilt organiseren?

De Belle Weddings Academy is nu vooral gericht op trouwen in Nederland, maar ik weet zeker dat 80% nog steeds erg interessant is voor als je in het buitenland gaat trouwen. Je hebt nog steeds een jurk nodig, je moet de gastenlijst samenstellen, de diner tafelschikking maken en nog zoveel meer. De cursus is dus zeker relevant voor als je in het buitenland gaat trouwen.