DO IT YOURSELF

Belle Weddings Academy

Plan in 3 maanden je eigen bruiloft en bespaar geld, tijd en vooral veel stress.

Strand Bruiloft | Trouwen op het strand | Bruiloft Plannen | Draaiboek

Herken jij je in één of meerderen punten hieronder?

Neem het heft in eigen hand zodat jij tot in de puntjes bent voorbereid, je een onvergetelijke bruiloft gaat beleven én waar je tijd, geld en heel veel stress mee gaat besparen.

Hoe fijn zou het zijn als je een professionele weddingplanner hebt die je tips en handvatten geeft om je eigen droombruiloft te realiseren, en dit alles in een overzichtelijke online cursus?

Beeld je het even in: je bruiloft als een gestroomlijnde, zorgeloze belevenis, allemaal dankzij de inside tips van een doorgewinterde weddingplanner.

Geen paniek over het trouwbudget, want je leert hoe je slim en efficiënt kunt managen. Je ontdekt de wegen naar de beste trouwleveranciers, waarbij je niet alleen geld bespaart, maar ook topkwaliteit krijgt.

Geen stress over vergeten details op de grote dag. Met de begeleiding van de pro ben jij zelfverzekerd en relaxt. Bloemdecoraties, draaiboek, ceremonie – je hebt de skills om alles soepel te laten verlopen.

Jouw bruiloft wordt niet alleen een viering van liefde, maar ook een feest zonder zorgen. Van start tot finish, met minimale stress en maximale fun, omdat jij de tips en tricks van een pro kent.

Ik leer je hoe je in slechts 3 maanden je bruiloft van begin tot eind kunt organiseren, met aanzienlijke besparingen op geld, tijd én stress

Strand Bruiloft | Trouwen op het strand | Bruiloft Plannen | Draaiboek
Strand Bruiloft | Trouwen op het strand | Bruiloft Plannen | Draaiboek

Dit kun je verwachten

Online Cursus:
Plan je eigen bruiloft

In dit exclusieve programma begeleid ik je gedurende 3 maanden op jullie unieke reis naar de bruiloft. Dit speciale traject geeft jullie inzichten, houvast, structuur, kennis en begeleiding om een bruiloft te organiseren die jullie nooit meer gaan vergeten en waar je achteraf op terugkijkt en volmondig zegt: JA, dit was inderdaad de allermooiste dag van ons leven. En bij de voorbereiding startte het feestje al!

We duiken samen het volledige planning proces in en gaan opzoek naar de allerleukste trouwleveranciers die helemaal bij jullie passen. Alle aspecten m.b.t. een bruiloft plannen komen aan bod. Van een draaiboek in elkaar zetten, tot de lastige keuzes maken m.b.t. jullie gastenlijst, trouwleveranciers uitzoeken, seatings maken en nog veel meer. Ik zorg ervoor dat jullie niets over het hoofd zien en dat er écht aan alles wordt gedacht, zodat jullie relaxed en met heel veel plezier kunnen toeleven naar jullie trouwdag.

Na dit traject zijn jullie happily married en kijken jullie terug op een onvergetelijke reis naar jullie trouwdag toe!

Stapsgewijs neem ik jullie mee in het planning proces. Je krijgt toegang tot een online omgeving die is verdeeld in 11 modules. We starten met 12 maanden voor de bruiloft en zo neem ik jullie geleidelijk (9 maanden vóór de bruiloft, 6 maanden vóór de bruiloft…) mee tot de bruiloft zelf.

Hieronder kun je een overzicht vinden van de modules en de onderwerpen die (o.a.) aan bod komen. (Het zijn er zoveel dat het niet allemaal past).

12 maanden vóór de bruiloft
Hoe ziet jullie ideale bruiloft eruit? We gaan opzoek naar een trouwdatum en locatie en we gaan direct aan de slag.

9 maanden vóór de bruiloft
We gaan opzoek naar de trouwjurk, de trouwambtenaar en alles m.b.t. de styling. Ook gaan jullie in ondertrouw!

6 maanden vóór de bruiloft
We gaan de fotograaf, (videograaf), MUAH en trouwvervoer vastleggen. Ook gaan de save-the-dates eruit!

 

3 maanden vóór de bruiloft
Jullie trouwlook gaan we compleet maken en en alle stationery gaan we ontwerpen en bestellen.

2 maanden vóór de bruiloft
We gaan de trouwkaarten versturen, het draaiboek definitief maken en hier vinden ook de detailbesprekingen plaats.

4 weken vóór de bruiloft
We nemen de volledige ceremonie door, de speeches en de muziek.

2 weken vóór de bruiloft
We zetten alle laatste puntjes op de i en geven alle details door aan de trouwlocatie en leveranciers.

1 week vóór de bruiloft
Check check, dubbelcheck. Dit is ook de tijd om je geloften te schrijven.

1 dag vóór de bruiloft
Alles klaarleggen voor de bruiloft, vergeet je niets?

De bruiloft
Genieten, genieten, genieten en vooral loslaten. Ik deel cruciale tips!

1 week na de bruiloft
Jurk naar de stomerij, bedankjes sturen en de laatste afrondingen van jullie fantastische bruiloft.

Met 300+ bruiloften in binnen- en buitenland én 7 jaar aan expertise, begeleid ik jullie naar jullie droomdag. Met deze cursus help ik jullie met 1000+ tips stap voor stap naar jullie mooiste dag, zodat niks vergeten wordt en het jullie niet onnodig tijd én geld gaat kosten.

Toen wij ons ruim een jaar geleden verloofden, wisten we meteen dat we een weddingplanner wilden die ons vanaf begin af aan tot op onze huwelijksdag zelf zou ondersteunen. Gelukkig kwamen we bij Isabelle uit en samen met haar hebben we er de voor ons perfecte trouwdag van kunnen maken.

Loes & Sander

12-11-2022 - De Landgoederij

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een goede weddingplanner? Wij kunnen Isabelle van harte aanbevelen!! Isabelle is vrolijk, ondernemend, gestructureerd en weet heel goed waar ze het over heeft op het gebied van huwelijken.

Nienke & Martijn

10-09-2022 - Fier Bussum

Isabelle is echt een topper! Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met onze bruiloft. Door haar ruime ervaring is ze goed in staat om de voorbereiding zeer gestructureerd maar ook op een relaxte manier te begeleiden.

Nienke & Laurens

25-06-2022 - Fier Bussum

Investering Online Cursus
Plan je eigen bruiloft

De investering voor de complete cursus van 3 maanden is €697,- inclusief btw. Dit geeft je volledige toegang tot alle cursusmaterialen, video’s en de mogelijkheid om deel te nemen aan Q&A-sessies. Het is het ultieme pakket voor jouw ideale weddingplanning, beschikbaar op jouw eigen voorwaarden!

Het 3 maanden traject is inclusief:

Bruiloft | Kasteel de Hooge Vuursche | Ceremonie opstelling

Na dit tracject

De Belle Weddings Academy is met name interessant voor:

Over Isabelle

Sinds ik een klein meisje was, had ik al een passie voor bruiloften. Het vieren van de liefde, de bruidsjurken en dat kippenvel moment wanneer de bruid het gangpad afloopt, raakten iets in mij zo sterk dat ik er niet alleen iets mee wilde doen, nee.. dit was mijn droom!

Heb ik dit altijd al gedaan?
Nee zeker niet. Ik heb jarenlang in de event business gewerkt, totdat ik besefte dat ik vooral voor anderen werkte, maar wat wilde ik zelf eigenlijk? Na een turbulente periode heb ik het roer omgegooid, heb ik alle fijne kneepjes van het vak geleerd en ben ik Belle Weddings gestart. Geboren vanuit een passie, gebundeld met een berg aan expertise en ervaring. Want er is toch niets mooier dan de mooiste dag van mensen hun leven te mogen organiseren!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de cursus volgen?

Belle Weddings maakt het supermakkelijk! Zodra je je aanmeldt en de betaling hebt voldaan, krijg je direct toegang tot het online cursusplatform. Daar wachten alle lessen, video's en extra’s op je. Je bepaalt zelf het tempo, dus leren kan op jouw moment.

Wanneer begint de cursus?

Geen wachttijden hier! Zodra jij je aanmeldt, kun je direct starten. Geen specifieke startdatum nodig, de eerste module staat al klaar voor jou.

Hoeveel tijd neemt de cursus in beslag?

We raden aan om wekelijks zo'n 3 uur aan de cursus te besteden. Of je nu 's avonds na het werk leert of in het weekend, de flexibiliteit is er. Belle Weddings heeft de cursus zo opgezet dat het in jouw drukke schema past.

Wat kost de cursus?

Voor de volledige 3-maanden durende cursus betaal je  €697,- inclusief btw. Je hebt hierbij toegang tot alle materialen en video’s én Q&A’s. Een totaalpakket voor jouw perfecte weddingplanning, wanneer het jou uitkomt!

Wat als ik al over 5 maanden ga trouwen? Is de cursus dan nog steeds handig voor mij?

Jazeker! Je kunt de cursus in principe in 3 maanden voltooien. Dat betekent wel dat je een aantal extra uurtjes in de week vrij moet maken om eraan te werken. Hoe eerder je begint, hoe relaxter de voorbereiding is :).

Wat als ik pas over 1,5 jaar ga trouwen? Is de cursus dan nog steeds iets voor mij?

Jazeker! Hoe eerder je met plannen begint, hoe relaxter en minder stress je zult ervaren. Ook heb je dan nog de meeste keuze met betrekking tot trouwleveranciers uitkiezen. Supergoed dus! De online leeromgeving is ontzettend groot en er zit héél veel kennis is. Begin dus lekker op tijd!

Wat als ik al een trouwlocatie heb gekozen? Is de cursus dan ook iets voor mij?

De cursus is nog steeds super waardevol als je al een trouwlocatie hebt gekozen. Wanneer je 80% iets aan de cursus hebt, dan is die al meer dan het geld waard! En ik adviseer ook altijd om tóch de modules over de trouwlocatie door te nemen, omdat ik daar ook veel waarde deel. Waar moet je extra op letten bijvoorbeeld? Welke vragen moét je echt stellen? Je kunt dus gewoon de cursus aanschaffen.

Wat als ik al een fotograaf heb? Is de cursus dan ook iets voor mij?

Jazeker! De cursus is nog steeds super waardevol als je al een fotograaf/stylist of andere trouwleverancier hebt gekozen. Wanneer je 80% iets aan de cursus hebt, dan is die al meer dan het geld waard! En ik adviseer ook altijd om tóch de modules over de trouwleveranciers door te nemen, omdat ik daar ook veel waarde deel. Voor hoeveel uur moet je een fotograaf inhuren? Wat is een shotlist? En waar moet je extra op letten? Je kunt dus gewoon de cursus aanschaffen.

Is de Academy ook geschikt als je een bruiloftin het buitenland wilt organiseren?

De Belle Weddings Academy is nu vooral gericht op trouwen in Nederland, maar ik weet zeker dat 80% nog steeds erg interessant is voor als je in het buitenland gaat trouwen. Je hebt nog steeds een jurk nodig, je moet de gastenlijst samenstellen, de diner tafelschikking maken en nog zoveel meer. De cursus is dus zeker relevant voor als je in het buitenland gaat trouwen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je niet tevreden bent, kun je binnen 14 dagen na aankoop dat aangeven door te mailen naar info@belleweddings.nl. We laten je dan weten wat de vervolgstappen zijn.

Ik wil geen standaard bruiloft, is dit dan nog steeds iets voor mij?

Elke bruiloft is uniek! Hoe persoonlijker, hoe leuker ook :). Wat elke bruiloft wel met elkaar gemeen heeft is dat je (vrijwel) altijd opzoek moet gaan naar een bruidsjurk, een trouwlocatie, een fotograaf. Ook moet je de gastenlijst samenstellen, een tafelschikking maken en is het de kunst om binnen je trouwbudget te blijven. Allemaal aspecten die aan bod komen. Dit programma is dus ook zeker interessant voor wanneer je een unieke (lees: niet standaard) bruiloft wil organiseren!