for companies-card-background

Belle Weddings Academy

Vaak matchen de behoefte van bruidsparen niet met het aanbod van trouwlocaties. Dit zorgt niet alleen voor frustraties aan beide kanten, maar ook voor een laag rendement, een laag conversielevel en negatieve reviews.
Via een dagdeel training van The Belle Weddings Academy aan het Events Team van jullie trouwlocatie geef ik advies hoe je inspeelt op de behoefte van bruidsparen waardoor je automatisch een hoger rendement en conversielevel behaalt, lovende reviews ontvangt en je kunt profileren als Top Trouw Locatie.

combination of%20-both-photo

The First Look

De eerste indruk telt!

Wist je dat uniek beeldmateriaal tegenwoordig van vitaal belang is voor de toename van bruiloften op jouw locatie? Dat komt omdat foto’s en video’s op jouw website en Social Media kanalen het allereerste is dat bruidsparen zien, wat betekent dat dit hen moet overtuigen om meer te weten te komen over jouw locatie en om door te klikken!

Samen met een team van experts, toveren we jouw locatie om en zorgen we voor prachtige bruiloft styling waarna we hoogstaande en exclusieve beelden vastleggen ter promotie van jouw top trouw locatie.

WhatsApp%20Image%202020 12-14%20at%2014.35.40.jpeg

Tarieven

Benieuwd geworden naar de kosten van β€˜The Belle Weddings Academy’ of van β€˜The First Look’? Klik hieronder voor de tarieven.