anna chris-review

Weddingplanner

Bij het plannen van een bruiloft komt veel kijken. Meer dan dat je in eerste instantie waarschijnlijk denkt. De perfecte trouwlocatie uitzoeken, leveranciers vinden die helemaal bij jullie passen, een stylingplan creëren, een draaiboek maken enzovoort. Dit is nog maar het tipje van de sluier. Benieuwd naar wat er nog meer behoort tot de taken van een wedding planner?

wedding consult-photo

Ceremoniemeester

Waarom is een ceremoniemeester zo belangrijk? En wat doet een ceremoniemeester eigenlijk? Ik vertel het je!
Een ceremoniemeester zorgt ervoor dat alles op de mooiste dag van jullie leven vlekkeloos verloopt! Zo is de ceremoniemeester het aanspreekpunt voor de gasten, de leveranciers en de locatie. Ook is zij verantwoordelijk voor het draaiboek, de planning en is zij dé coördinator op jullie trouwdag. Dat betekent dat zij onder andere oplossingen bedenkt voor last-minute kwesties en bovenal zorgt ze ervoor dat echt iedereen met volle teugen kan genieten. Een ceremoniemeester inhuren is dus cruciaal.

WhatsApp%20Image%202020 12-14%20at%2014.41.02.jpeg

Trouwlocaties

Waar moet je op letten bij het vinden van de perfecte trouwlocatie? Bekijk hier de ultieme tips die jullie gaan helpen bij het vinden van jullie droomlocatie.

Of jullie nou opzoek zijn naar trouwlocaties in Amsterdam, trouwlocaties in Hilversum of trouwlocaties in ’t Gooi, het gaat erom dat jullie een goed gevoel hebben bij jullie keuze en dat geldt voor alle trouwlocaties in Nederland. Ik hoor je denken, wat zorgt er dan voor dat ik een goed gevoel krijg bij de locatie?

lauren bill-portfolio-photo-1

International wedding planner

“Trouwen in het buitenland”

Zie jij jezelf al het 'ja-woord' geven tussen de olijfbomen in Italië, of het witte zand tussen je tenen voelen tijdens jullie eerste dans op de Caribische eilanden of je huwelijksgeloften uitspreken in een beroemd kasteel in Frankrijk?

Belle Weddings staat voor jullie klaar als ‘International Weddingplanner’ tijdens jullie destination wedding. Wanneer jullie genieten van elkaar en de liefde, zorg ik dat alles tot in de puntjes is geregeld!

Andersom kan natuurlijk ook! Kom jij zelf uit het buitenland en wil jij graag in Nederland trouwen? Dan is het zeker handig om een weddingplanner in te schakelen als contactpersoon ter plaatse.

WhatsApp%20Image%202020 12-14%20at%2014.36.37.jpeg

Online wedding planner

Woon je in het buitenland en wil je graag in Nederland trouwen? Of heb je het onwijs druk met werk, kinderen etc.? Dan is de online weddingplanner perfect voor jullie.

Wat is een online weddingplanner en waarom heb ik er één nodig?

WhatsApp%20Image%202020 12-14%20at%2014.35.40.jpeg

Weddingplanner inhuren kosten

Elke bruiloft is uniek en daarom kunnen de kosten variëren per huwelijk. Vind jij het bijvoorbeeld belangrijk om totaal ontzorgt te worden in de voorbereiding naar jullie grote dag? Of wil jij juist alles zelf regelen en heb je alleen een duwtje in de juiste richting nodig bij de organisatie van jullie trouwdag? Ik heb speciale pakketten ontworpen met als doel jullie verwachtingen te overtreffen en om jullie te laten genieten van de grote dag! Zelf een pakket samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Bovendien zijn alle arrangementen aan te passen naar jullie specifieke wensen.

Hoe duur is een weddingplanner?