Waarom?

Alles gaat tegenwoordig online. Daar bedoel ik ook de zoektocht van bruidsparen naar trouwlocaties mee. Hier moeten we als trouwlocaties op inspelen! De eerste stap die bruidsparen zetten wanneer ze verloofd zijn, is online zoeken op Google naar trouwlocaties. Wanneer ze op jouw website terecht komen, moet er een ‘trigger’ zijn om door te klikken om contact op te nemen. Wat ik veel tegenkom op websites en Social-Media kanalen van trouwlocaties zijn klassieke foto’s van bloemen, een tafelstyling en andere bruidsparen. Maar is dit eigenlijk wel waar bruidsparen naar opzoek zijn wanneer ze online naar een trouwlocatie zoeken en triggert dit ze genoeg om contact met jullie op te nemen?

Wat?

Samen met een team van experts (fotograaf, videograaf, bloemist/stylist, weddingplanner) komen wij langs op jouw trouwlocatie, toveren wij deze om in een top trouw locatie en leggen wij uniek beeldmateriaal vast ter promotie van jouw locatie. De foto’s en video’s kun je gebruiken op je website en Social-Media kanalen als ‘trigger’ voor bruidsparen om tot de volgende stap over te gaan!

Toegevoegde waarde

Trek meer bruidsparen aan (die in jullie doelgroep passen)
Vergroot je online trouw-aanvragen
Onderscheid je van andere trouwlocaties
Het team van experts zal jouw trouwlocatie promoten in hun grote trouwnetwerk

Meet the team!

WhatsApp%20Image%202020 12-16%20at%2011.36.27.jpeg

Yara Brouwer

Mijn naam is Yara van Yara Photography. Ik fotografeer fulltime intieme bruiloften met de nadruk op natuurlijke kleuren en momenten. Met liefde zoek ik de warmte, emoties en alle situaties op die spontaan ontstaan en dankzij alle mooie locaties krijgen mijn foto's een nog mooier resultaat. Daarom maak ik graag voor jullie een prachtige serie van foto's waardoor jullie portfolio online een boost zal gaan krijgen. Een eerste indruk zegt namelijk alles.

WhatsApp%20Image%202020 12-16%20at%2011.36.43.jpeg

Sabine Kamphuis

Mijn naam is Sabine Kamphuis van Sabka Wedding Films. Als videograaf streef ik ervoor te zorgen dat mijn trouwfilm een mooie, tijdloze en persoonlijk verhaal wordt van elke bruiloft. Bij ‘The First Look’ zal ik een stijlvolle en cinematische promovideo maken van jullie trouwlocatie.

WhatsApp%20Image%202020 12-16%20at%2011.36.36.jpeg

Marte Glasbergen

Ik ben Marte Glasbergen, oprichter van Bloom Your Life, een high-end floral design studio. Samen met mijn team produceren wij op maat gemaakte bloemstukken voor evenementen en huwelijken. Onze onderscheidende stijl is romantisch, elegant en stijlvol. Wij zorgen er graag voor dat de bloemendecoraties verwachtingen overtreffen! Voor ‘The First Look’ zullen wij jullie locatie omtoveren tot een prachtige trouwlocatie.

WhatsApp%20Image%202020 12-16%20at%2011.36.50.jpeg

Isabelle van den Ijssel

Hi! Mijn naam is Isabelle van Belle Weddings. Ik heb bij verschillende trouwhotels in binnen- en buitenland gewerkt en realiseerde me dat locaties veel meer en beter zouden kunnen presteren in hun aanpak om bruidsparen aan te trekken en tevreden te stellen. Daarom heb ik de Belle Weddings Academy  opgestart, waar ik een training op locatie aanbied hoe je je locatie kunt profileren als Top Trouw Locatie. Naast andere waardevolle inzichten, benadruk ik het belang van aantrekkelijk beeldmateriaal op websites om bruidsparen te overtuigen om jouw locatie te bezoeken. Daarom heb ik een team van experts samengesteld om deze unieke beelden speciaal voor trouwlocaties te maken!