Hi! Ik ben

Isabelle

Ik plan bruiloften en geef training met een overvloed aan enthousiasme en een stralende glimlach!

Als weddingplanner  en weddingconsultant weet precies hoe ik unieke leveranciers kan verbinden, professioneel te werk kan gaan en jullie stress kan wegnemen op weg naar jullie droombruiloft in binnen- of buitenland!

placeholder image

Wat doet een Weddingplanner?

Als weddingplanner ontzorg ik jullie in het volledige proces van de organisatie van jullie bruiloft. Vanaf het brainstormen over jullie ideale bruiloft tot en met de zoektocht naar jullie trouwlocatie en het maken van een gedetailleerd draaiboek, ben ik de spin in het web en zorg ik voor een ‘helicopter view’, zodat jullie met volle teugen kunnen genieten van de liefde! Benieuwd naar alle taken die horen bij een weddingplanner? Klik op de button hieronder!
Ook kun je mij inschakelen als ceremoniemeester of als international weddingplanner. 
Benieuwd naar de ervaringen van andere bruidsparen? Kijk dan bij mijn reviews.

Bruiloft plannen

Veel mensen denken dat dit een makkelijke taak is. Echter, niets is minder waar. Het kan nog wel is erg tegenvallen om een bruiloft te organiseren, omdat er zoveel bij komt kijken wat je van tevoren niet ziet aankomen. Geen zorgen, want ik help jullie heel graag! Hoe?

3 redenen om voor Belle Weddings te kiezen

1. Belle Weddings schittert van top tot teen

Dat komt omdat mijn werk mijn absolute passie is! Ik ga aan het werk met veel enthousiasme, energie en positiviteit. The sky is the limit voor Belle Weddings en ik zal altijd denken in mogelijkheden en oplossingen. Mijn doel is om verwachtingen te overtreffen en de WOW-factor te creëren voor zowel bruidsparen als trouwlocaties!

2. Belle Weddings verbindt

Ik ben een echt mensen-mens. Werken met mensen, verbinden en netwerken behoren tot mijn grootste drijfveren. Daarom weet ik precies waar bruidsparen naar op zoek zijn tijdens hun zoektocht naar de perfecte locatie en hoe ik de juiste match kan maken tussen een bruidspaar en een leverancier. Vertrouwen en transparantie staan ook hoog in het vaandel bij Belle Weddings. Ieder bruidspaar moet erop kunnen vertrouwen dat de beste dag van hun leven in goede handen is en dat ze op mij kunnen rekenen!

3. Belle Weddings neemt alleen genoegen met het beste

Mijn grootste drijfveer is ambitie. Productiviteit, pro-activiteit, hoge responsiviteit, doorzettingsvermogen en het bereiken van doelen, zijn woorden die mijn persoonlijkheid beschrijven. Gastvrijheid betekent voor mij ‘uitzonderlijke service met een glimlach’. Door mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag, mijn internationale stages en mijn werkervaring zowel op de vloer als in het voorproces van evenementen, ben ik ervan overtuigd dat ik jullie droombruiloft op een professionele wijze kan organiseren

Ik ben ervan overtuigd, dat ik jullie volledig kan ontzorgen in het organiseren van jullie droombruiloft, waarbij het maximaal haalbare resultaat wordt geboekt, waarin ik unieke leveranciers kan verbinden en waarin ik ‘the journey’ naar de grote dag samen met jullie en met veel enthousiasme en een stralende glimlach bewandel.

Mijn doel is pas bereikt als jullie allebei volmondig zeggen:
“Ja dit was de beste dag van ons leven!"

Meer

Over Isabelle

Studies

Segbroek College
Españolé Valencia
EC Vancouver
Hotelschool den Haag
NTI


VWO
Spaans
Cambridge English
Business administration in the hospitality industry
Gecertificeerd Wedding Planner

Projecten

Four Seasons Miami
Synergy in teams
De NXT GM Challenge


Strategisch project
6 factoren die de synergie in teams beïnvloeden
Finalist in de race om GM van Postillion te worden

Werkervaring

Sandals Grande Saint Lucia
RAI Amsterdam
Hotel Arena


Sales & Weddings
Event Manager
Meeting & Events Coordinator & Wedding Specialist 

Trainings

Birkman
Management Drives
MapsTell
Kenneth Smith
Focus Academy
MBSR


Persoonlijkheidstest
Persoonlijk leiderschapstest
Persoonlijkheidstest
Commerciële training
Focus training
Mindfulness