Hester & Remco 2

Lieve weekendgast,

Op 20 mei 2023 is het dan zover. Bijna 15 jaar nadat wij elkaar ontmoet hebben, geven wij elkaar het jawoord. We willen niks liever dan dit vieren gedurende een heerlijk ontspannen weekend in Italië, met onze familie en beste vrienden. We hopen dan ook van harte dat je erbij bent!

Mochten er na het doornemen van deze trouwpagina nog vragen zijn, dan kun je die altijd stellen aan ons of aan onze weddingplanner en ceremoniemeester Isabelle.

Wij hebben er al ontzettend veel zin in!

Veel liefs,

Hester en Remco

Datum en locatie

19 t/m 21 mei 2022

Borgo Castello Panicaglia
Località Panicaglia
06025 Nocera Umbra PG, Italië

Hester & Remco 3

Programma

Hester & Remco 4

Reis & Verblijf

Tips & Details

Speeches
Als je graag een woordje zou willen zeggen, dan kun je dat aangeven bij de RSVP onderaan deze pagina. Isabelle is hiervoor de contactpersoon.

Dieetwensen/allergieën
Deze kunnen doorgegeven worden bij de RSVP.

Unplugged ceremony
Wij beleven onze grote dag graag met jullie! Daarom willen we jullie vragen om je telefoon lekker in je tas te laten tijdens de ceremonie. Voor de foto’s hebben wij namelijk een goede fotograaf ingehuurd! Tijdens andere momenten mag het uiteraard wel. 

#Kuilman&vrouw
Gebruik #Kuilman&vrouw wanneer je foto’s plaatst op Instagram! Dit is voor ons ideaal om alle foto’s op één plek te verzamelen en later terug te vinden. Foto’s van onszelf plaatsen wij graag als eerst.

Kinderen
Dit bijzondere weekend vieren wij graag met jullie, maar zonder kinderen.

hester%26remco lifestyle-yaraphotography-7237

Dresscode

Italian Summer Chic

Denk aan: luchtige, beweeglijke stoffen, pasteltinten, een leuk patroontje of kant. Eventueel met zomerse accessoires, zoals een hoed of zonnebril.

Ter inspiratie hebben we wat plaatjes toegevoegd (zie webversie)

Afbeelding3Afbeelding5Afbeelding6Afbeelding2Afbeelding4Afbeelding1
Hester & Remco 6

Cadeauwensen

We zouden het super vinden als je als huwelijkscadeau de belasting op het milieu van je (vlieg)reis zou willen compenseren. Dit kan bijvoorbeeld via www.regreener.eu/nl/ Mocht je iets anders willen geven, dan graag een bijdrage voor onze huwelijksreis. Jouw aanwezigheid is ons grootste cadeau.

placeholder image

Vragen?

Weddingplanner & Ceremoniemeester:
Isabelle van den IJssel

+31(0)6 54 97 09 52
info@belleweddings.nl
www.belleweddings.nl

Rsvp vóór 1 maart 2023

Hester & Remco 7

Tot in Italië!