Weddingplannen is echt één van mijn grootste passies! Ben jij klaar om jouw bruiloft naar the next level te tillen met mijn draaiboek? Mijn Bruiloft Draaiboek geeft jouw trouwerij direct een professionele en gestructureerde look and feel. Naast een overzichtelijk document ontvang je ook nog de beste wedding tips in het E-book. In korte tijd heb jij jouw droom bruiloft gepland!

"Ik wil mijn eigen bruiloft organiseren"

placeholder image

Herken jij dit?

• Wil jij jouw eigen bruiloft organiseren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

• Heb jij geen zin om een dure weddingplanner in te huren om je hele bruiloft te plannen?

• Heb jij het idee dat jouw planning skills wel wat hulp kunnen gebruiken?

• Heb jij geen zin om uren bezig te zijn met het maken van een professioneel draaiboek?

• Vraag jij je altijd af hoe een draaiboek er precies uitziet en wat er nou eigenlijk allemaal in moet staan? 

• Wil jij leren hoe je een overzichtelijk en gedetailleerd Bruiloft Draaiboek maakt waarin elk aspect van een trouwerij is meegenomen?

placeholder image

Hoe fijn zou het zijn als..

•Jij in weinig tijd een volledig draaiboek hebt gemaakt?

•Je precies weet wat er allemaal in jouw bruiloft draaiboek moet staan, zodat iedereen (inclusief alle trouwleveranciers) precies weet waar zij aan toe zijn en wat zij kunnen verwachten?

•Je plezier krijgt in het plannen van je bruiloft?

•Je zonder stress en gedoe de mooiste dag van je leven kunt gaan beleven?

Bruiloft Draaiboek

In een mum van tijd plan jij jouw droom bruiloft!

Kant en klaar draaiboek template
Al jouw bruiloft info in één overzichtelijk en professioneel document dat makkelijk aan te passen is naar jouw bruiloft wensen en invulling.

Tips van een professionele weddingplanner
Naast het draaiboek template ontvang je het E-book met daarin de beste bruiloft tips om jouw draaiboek naar the next level te tillen!

Gestructureerd en gedetailleerd bestand
In de chaos van het weddingplannen is het fijn om een gestructureerd en gedetailleerd document te hebben. Niet alleen voor jezelf maar zeker ook cruciaal voor al je trouwleveranciers!

E-book en Template

Ik heb jaren als weddingplanner gewerkt in binnen- en buitenland en ik heb uren gezeten aan het maken van draaiboeken. De afgelopen tijd heb ik veel tijd besteed aan het perfectioneren van mijn bruiloft draaiboek. Omdat ik veel incomplete draaiboeken voorbij heb zien komen en omdat ik de vraag kreeg om mijn draaiboek te delen, dacht ik: why not?

Dus heb ik mijn Bruiloft Draaiboek geprofessionaliseerd en alle tips die handig zijn voor het maken van een draaiboek in een E-book geschreven.

Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken is het draaiboek template een Excel-bestand waarin je heel makkelijk je eigen bruiloft wensen en invulling aan kunt passen. In het E-book (PDF-bestand) kun je heel veel tips vinden en lees je precies hoe je het draaiboek template het beste kunt invullen!

placeholder image

Beleef een onvergetelijke bruiloft door een goede voorbereiding

Wist je dat een goede voorbereiding van je bruiloft veel impact heeft op het verloop van jouw droom dag?

Wil jij een professioneel draaiboek maken voor jouw bruiloft in korte tijd?

Van een chaotisch document, naar een gestructureerd en gedetailleerd draaiboek die bepalend is voor jouw fenomenale trouwdag!

placeholder image

Meer dan alleen een tijdsplanning

Wist je dat het draaiboek voor een bruiloft uit meer bestaat dan alleen de tijdsplanning? Hier staat namelijk echt álle informatie in die nodig is voor jouw onvergetelijke dag. Van alle contactgegevens, tot de diner opstelling en het stylingplan en nog veel meer!

In mijn Bruiloft Draaiboek zitten alle verschillende onderdelen gebundeld in een overzichtelijk document waarin jijzelf aan de slag kunt. Door middel van alle tips in het E-book kun je het template heel eenvoudig invullen. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw draaiboek perfect aansluit bij jouw droomhuwelijk!

“Door het Draaiboek van Belle Weddings ben je voorbereid als een ware Wedding Planner."

placeholder image

Ontdek nu het Bruiloft Draaiboek zodat je in no time een professioneel document tot je beschikking hebt voor jouw onvergetelijke dag!

Het Bruiloft Draaiboek is inclusief een overzichtelijk template en E-book met handige tips hoe je voor jouw trouwdag een gedetailleerd Bruiloft Draaiboek maakt!

placeholder image

Bruiloft Draaiboek

€39,95 nu €29,95

- Kant en klaar draaiboek template
- E-book met tips van een professionele weddingplanner
- Gestructureerd en gedetailleerd bestand
- Zonder stress en gedoe je eigen bruiloft plannen
- Plezier hebben in de voorbereiding naar jouw mooie dag

Toevoegen

Wat anderen zeggen over het draaiboek:

"Heel handig zo’n compleet draaiboek. We wisten niet dat er zoveel kwam kijken bij een bruiloft, maar dankzij de vele tips is onze organisatie soepel verlopen!"

“Wauw wat een fijn draaiboek om in te werken! Ik ben zelf best chaotisch en dit gaf echt structuur. De tips in het E-book zijn ook superhandig en daardoor kon ik het draaiboek makkelijk invullen!"

“Van onze trouwleveranciers ontvingen wij zelfs complimenten over het overzichtelijke draaiboek! Iedereen wist precies wat er van hen verwacht werd en dit zorgde voor veel rust."

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik als ik het Bruiloft Draaiboek aanschaf?

Zodra je het Bruiloft Draaiboek hebt aangeschaft ontvang je een mail met daarin een downloadlink. Wanneer je hierop klikt, ontvang je twee documenten. Het eerste document is een kant en klaar draaiboek template in Excel, dat je eenvoudig naar je eigen wensen kunt gaan invullen. Het tweede bestand is een E-book (PDF formaat) waarin precies vermeld staat hoe je het template het beste kunt invullen, waar je allemaal aan moet denken en heel veel leuke bruiloft tips. 

Voor wie is het Bruiloft Draaiboek bedoeld?

Let op; het Bruiloft Draaiboek is geen checklist. Hiervoor kun je mijn GRATIS checklist downloaden, welke stap voor stap uitlegt wat je wanneer moet gaan plannen in de voorbereiding van jouw bruiloft. Wanneer je de invulling gereed hebt, komt het Bruiloft Draaiboek van pas! Hierin leg je alle informatie vast die hoort bij jouw bruiloft, zodat jij, je ceremoniemeester(s) en alle trouwleveranciers exact weten waar hij/zij aan toe is en wat er van hen wordt verwacht. 

Hoe deel ik dit draaiboek het beste met mijn ceremoniemeester en/of trouwleveranciers?

Je kunt het Bruiloft Draaiboek Template het beste via Google Docs openen. Dit is een tekstverwerkingsprogramma speciaal ontworpen om spreadsheets en documenten online op te slaan, te maken, te bewerken en er samen met anderen aan te werken.Ga naar www.docs.google.com - spreadsheets - plusje - bestand - openen - uploaden - een bestand op je apparaat selecteren - selecteer Bruiloft Draaiboek - open - delen.

Mijn bruiloft heeft geen standaard indeling, kan ik dit draaiboek alsnog gebruiken?

Jazeker kan dat! Het draaiboek template is bedoeld voor iedere bruiloft. Groot, klein, binnen- en buitenland. Juist omdat het twee aparte documenten zijn (template en E-book) kun je het draaiboek precies naar jouw bruiloftwensen invullen!

De downloadlink werkt niet, wat moet ik doen?

Als de downloadlink niet werkt probeer het dan nogmaals in een andere browser (ik adviseer je om Google Chrome te gebruiken). Als de link nog steeds niet werkt, stuur dan een mail naar info@belleweddings.nl (vergeet hierbij niet jouw ordernummer te vermelden).

Ik ga trouwen in het buitenland, kan ik dit draaiboek ook gebruiken?

Jazeker kan dat! De invulling ervan zal alleen wat uitgebreider worden. Zodra je het draaiboek template opent, zie je dat je heel eenvoudig extra data toe kunt voegen bij de tijdsplanning. 

Wat kost het Bruiloft Draaiboek?

Het Bruiloft Draaiboek kost nu €39,95 €29,95 inclusief een kant en klaar draaiboek template (Excel) en een E-book vol bruiloft tips (PDF).