Waarom?

Frustraties en geen motivatie bij personeel om bruiloften te organiseren. Het kost veel tijd en ook veel moeite. Bruidsparen bellen/mailen om de kleinste details en willen dat alles perfect geregeld is. Het effect is een laag conversie level, een laag rendement, tijdsverspilling en vooral heel veel frustratie aan beide kanten. Terwijl hier zoveel kansen liggen! Door middel van veel onderzoek ben ik achter de exacte wensen van bruidsparen gekomen en kwam ik er ook achter dat deze behoefte vaak niet worden gematcht met wat trouwlocaties aanbieden. Hier is een zogeheten ‘gap’. 

Door de juiste technieken te gebruiken en in te spelen op de behoefte van het bruidspaar verhoog je je conversielevel, je rendement en je ontvangt positieve reviews!
Jij blij, bruidspaar blij! 

Wat?

Een totaal op maat gemaakte training met advies hoe je jullie locatie kunt profileren als Top Trouw Locatie. Tijdens deze dagdeel training ga ik samen met jullie de volledige Customer Journey langs die jullie bruidsparen aflopen. Samen identificeren we de ‘gaps’ tussen de huidige- en ideale situatie en zetten we key-points om in actiepunten, zodat het voor jullie inzichtelijk is waaraan gewerkt kan worden. 

Na afloop van de training overhandig ik jullie het ‘Belle Weddings Academy Certificaat’. De online badge kun je ook toevoegen aan jullie website zodat bruidsparen direct zien dat jullie een Top Trouw Locatie zijn en zij in goede handen zullen zijn! 

Toegevoegde waarde

Meer bruidsparen aantrekken naar jullie locatie
Hoger conversielevel
Meer tijd over voor andere dingen
Hogere motivatie om trouwerijen te organiseren
Lovende reviews

JA ik ben nieuwsgierig geworden!! Wat kost dit?